Vpis med gasilce

Si želiš postati gasilec/gasilka? Postati član organizacije, katere glavno vodilo je zaščita in reševanje, pomoč in solidarnost, prijateljstvo in vzajemnost?

Potem Te vabimo v naše vrste, kjer boš spoznal, osvajal in pridobival znanja na področju gasilskega dela, operativnega izvajanja nalog kot so interveniranje na vseh vrstah naravnih nesreč, požarov, poplav, ipd. Zagotovili ti bomo usposabljanje, kjer se boš izobrazil kot operativni gasilec, bolničar, strojnik, reševalec iz vode in še mnoga druga zanimiva usposabljanja ter izobraževanja.

A pri nas ne gre samo za striktno gasilske teme. Kot društvo pripravljamo, organiziramo in se udeležujemo vseh vrst gasilskih tekmovanj, se udeležujemo športnih in rekreativnih prireditev, sodelujemo pri čistilnih akcijah, organiziramo piknike, izlete, strokovne ekskurzije, ukvarjamo se s potapljanjem, skratka imamo ekipo, ki je polna idej, volje in veselja, da lahko skupaj kvalitetno preživljamo prosti čas. V to ekipo si vabljen tudi TI!

V naše vrste ste vabljeni vsi tisti, ki vas zanima delo gasilca in ste pripravljeni pomagati človeku v nesreči, ter tudi tisti, ki vas veseli dobra družba, ter srečevanje in spoznavanje novih ljudi.

VESELI BOMO, ČE SE BOŠ ODLOČIL/A POSTATI GASILEC, GASILKA. VSE KAR TE BOMO NAUČILI TI BO KORISTILO V ŽIVLJENJU!