24. 10. 2020
🔥‼️INTERVENCIJA‼️🔥Danes smo ob 18:48 prejeli poziv na požar v objektu na Tržaški cesti. Izvozili smo z 2 voziloma in 13 gasilci. Ob prihodu na lokacijo je bilo skupaj z gasilci Gasilska brigada Ljubljana - Ljubljana Fire Brigade ugotovljeno, da gre le za zadimljen prostor. Izvedlo se je prezračevanje, nato smo se vrnili v društvo.
22. 10. 2020
🔥‼️INTERVENCIJA‼️🔥V včerajšnjih poznih urah, ob 23:29, smo prejeli poziv za požar zabojnika. Med vožnjo na kraj, smo bili napoteni na novo lokacijo. In sicer na drug konec Rožne doline, na cesto VI, kjer so goreli trije zabojniki za smeti. Skupaj z gasilci GBL smo požar pogasili, vendar so zabojniki popolnoma uničeni. Na lokacijo smo izvozili z 2 vozili in 12 gasilci. 🔥‼️INTERVENCIJA‼️🔥 Ne prav dolgo po končani prvi intervenciji smo, ob 2:18, dobili nov poziv. Tokrat je šlo za požar hleva na Cesti v Gorice. Močno je zagorelo zapuščeno gospodarsko poslopje, ki smo ga skupaj s kolegi iz GBL uspešno pogasili. Vzrok za požar je neznan. Na lokacijo smo izvozili s 3 vozili in 16 gasilci. V gasilski dom smo se vrnili okoli pol 5 ure zjutraj.
11. 9. 2020
🔥‼️INTERVENCIJA‼️🔥Včeraj zvečer, ob 22:23, smo prejeli poziv, da ponovno gori na avto odpadu. Na Cesti dveh cesarjev smo se srečali s požarom že pred 3 tedni, le da je šlo včeraj za nekoliko manjši obseg. Na površini 40x40 metrov so v večji meri gorele gume in pa drugi kosovni material. Z ognjem se je na lokaciji spopadlo več kot 100 gasilcev in ga uspešno pogasilo. Prisotnih je bilo več ljubljanskih prostovoljnih društev in GBL. Naše društvo je izvozilo s posadko kar 23 gasilcev in vsemi 3 vozili. V pojstelje smo se vrnili ob 5h.
5. 9. 2020
🔥‼️INTERVENCIJA‼️🔥Danes smo ob 11:03 prejeli poziv, da je prišlo do ponovnega vžiga na Cesti v Gorice, kjer smo včeraj gasili gospodarsko poslopje. Skupaj z Gasilska brigada Ljubljana - Ljubljana Fire Brigade smo poskrbeli za manjše žarišče. Izvozili smo s 6 gasilci in GVC 16/25.
5. 9. 2020
🔥‼️INTERVENCIJA‼️🔥Včeraj so se v poznem popoldanskem času oglasili pozivniki. Ob 17:36 smo prejeli poziv za požar na Cesti v Gorice, kjer je zagorelo zapuščeno gospodarsko poslopje. Na prizorišču smo posredovali skupaj s kolegi z Gasilska brigada Ljubljana - Ljubljana Fire Brigade, PGD Kozarje, PGD Ljubljana - Trnovo ter požar pogasili. Objekt je bil v celoti uničen. Izvozili smo s 17 gasilci in vsemi 3 vozili.